Vilka vi är

IA Arhusiander Rojas, Samtalsterapeut och kyrkomusiker. Vår webbplatsadress är: www.stockholmsterapeuten.se.

Cookie-filer – Personuppgifter policy

Inga spårnings cookies sparas, då ingen inloggning- eller försäljning av tredje part sker på denna webbsida. Inga externa användare kan registrera sig på denna sajt. Inga personuppgifter sparas om vår hemsidas besökare av vår sajt stockholmsterapeuten.se. Vi garderar oss dock för WordPress olika tillägg, plugins. Se nedan. Det är endast administratören & ägaren av sajten som loggar in. Vi värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vi har tystnadsplikt.

När besökare skickar epost till Samtalsterapeuten IA Arhusiander, direkt eller via denna hemsidas kontaktformulär gäller GDPR. Inga personuppgifter som skickas till vår email address samlas in på denna hemsida online, då vi inte heller använder kontaktformulär tillägg/plugins som sparar uppgifter i en admin-panel. Allt skickas per automatik till en epost address inbox.

Ibland kan ett plugin, tillägg som vi använder för att vår hemsida ska fungera rent tekniskt spara cookies för att fungera. Samtalsterapeuten.se spårar inga besökare. Det enda vi egentligen ser är hur många besökare vi har, vilket land samt vilka blogginlägg och sidor besökare läser. Med andra ord inget om personer. Läs mer om hur statistik om besökare sköts om av Automattic Jetpack WordPress. Läs mer här.

Media

Endast bilder som IA Arhusiander Rojas själv lägger upp på hemsidan stockholmsterapeuten.se laddas upp. Inga andra kan ladda upp media på sajten.

Hur länge vi behåller era uppgifter

På denna hemsida sparar vi inte era uppgifter när ni besöker vår hemsida, eftersom vi har inga registrerade användare på vår sajt stockholmsterapeuten.se. De enda uppgifter vi sparar via vår hemsida är de vi enligt lagen måste spara enligt bokföringslagen såsom de kontaktuppgifter ni själv uppger när ni skickar epost för att kunna kontakta oss, så vi kan besvara er e-post. Dessa uppgifter lagras aldrig på vår sajt.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan när som helst begära att få veta vilka personuppgifter vi har om er, samt att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte de uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål, exempelvis bokföringslagen.

Vart vi skickar dina uppgifter

Vi skickar inte era uppgifter vidare, då vi inte inte har funktionen för att som extern person kommentera eller registrera sig på vår hemsida.